gallery/ulaz_clanovi
gallery/ulaz_agencije
gallery/newsletter
gallery/logo
gallery/natpis
gallery/nazigac

naše ture

Posjetili ste Beč, Prag, Rim, Pariz i druge gradove i imali ste vodiča koji Vas je proveo kroz taj grad.

A znate li takve priče o gradu u kojem živite?

Jeste li ikada prošli svoj grad s vodičem?

Mislite da sve znate?

 

Serijal tura Zagreb za Zagrepčane zamišljen je da sami Zagrepčani prođu Zagreb s vodičem i čuju priče o Zagrebu gdje će se po prvi puta osjetiti kao stranac u svom gradu.

NAŽIGAČ,

prva je od naših tematskih tura za Zagrepčane.

Malo je onih koji znaju da se Zagreb nalazi u uglednom društvu sa samo još dva grada, koji imaju plinsku javnu rasvjetu na svojim ulicama, a jednako je malo onih koji znaju značenje riječi harminc.

 

Na ovoj turi prošpancirali bumo  4 kilometra i posetili 2 grada.

Našli bumo se pod vurom pa bumo svrnuli do Barice, a nakon toga bumo odali počast drugoj Barici Cindrekovici koja je zadnja suđena u Zagrebu (Tko je pak sad ta? (op.a.)) i svratili bumo u Tortureum pa dalje po tragu krvi…

 

A za kraj ture rastali bumo se s pogledom na zgradu Elsa fluida koji bi Vam zasigurno pomogao s Vašim umornim nogama nakon ture.

 

Trajanje ture: 3 sata

Dužina ture: 4 kilometra

Doplate: Tortureum (za grupe UTVA popust na cijenu ulaza)

Svakako ponijeti: foto aparat

Veličina grupe: 10 osoba maksimalno + djeca

Cijena: 50kn djeca do 10 godina gratis

 

POSLOVNI ZAGREB

koliko puta ste bili u situaciji da Vam je došao VIP poslovni partner kojem niste znali što ponuditi kako bi ste ga impresionirali i pokazali mu koliko Vam je važan i koliko ga cijenite?

 

Koliko puta ste bili u situaciji da Vam je došao poslovni partner kojeg ste nakon sastanka odveli na ručak i onda ste ga morali zabavljati do navečer, a za to vrijeme trebate odvesti djecu na njihove vanškolske aktivnosti, a punica ili svekrva imaju rođendan ili ste jednostavno toliko umorni da nemate snage za ništa?

 

Ako ste se u svom poslovanju susreli s takvim problemom slobodni smo Vam ponuditi jedinstvenu turu grada Zagreba kojom će te Vašem poslovnom partneru priuštiti jedinstveno iskustvo razgledavanja grada Zagreba s turističkim vodičem samo za njega.

Iskustvo koje će zasigurno biti zapamćeno budući da je rijetka prilika upoznati neki grad s turističkim vodičem samo za sebe i shodno osobnim interesima.

 

Svaka poslovna tura se prilagođava afinitetima Vašeg poslovnog partnera sukladno njegovim interesima.

Ako treba, Vašeg poslovnog partnera ćemo preuzeti na lokaciji koju Vi odaberete, a nakon toga ćemo ga odvesti u razgledavanje grada samo za njega.

U turu možemo uključiti neke od Zagrebačkih muzeja  shodno interesima Vašeg poslovnog partnera. Nakon ture ga možemo odvesti na neka mjesta grada Zagreba da osjeti duh i ritam grada u kojem je gost i praviti mu društvo do trena rastanka ili Vašeg preuzimanja.

 

Ako iskažete želju možemo osigurati karte za kazalište ili neku drugu aktualnu manifestaciju u gradu Zagrebu.

Tura ¨Poslovni Zagreb¨ je zamišljena za male grupe jedne do pet osoba, ali ako treba lako ćemo se prilagoditi Vašim zahtjevima i u suradnji s Vama napraviti novi koncept.

 

Tura ¨Poslovni Zagreb¨ je  modularna, a cijena kreće od 550 kn bruto za osnovno razgledavanje grada.

Ako se i Vi želite pridružiti razgledavanju slobodno nam se pridružite, a u samom hodu možemo prilagoditi našu turu.

 

Trajanje ture: 3 sata >

Dužina ture: ovisno o željama

Doplate: muzeji, kazališta, animacija

Veličina grupe: 1-5 osoba i više uz dogovor

Cijena: 550kn - >

DETALJE TURE ZA ISPIS SKINITE OVDJE

 

NAJMLAĐI GRAĐANI

Budući da smo imali puno upita za razgledavanje grada Zagreb za naše najmlađe građane koncipirali smo turu za najmlađe.

Iskrcaj iz autobusa na ZETovom stajalištu na Kaptolu. Obilazak katedrale, nastavak obilaska preko Bakačeve do zdenca Manduševca sa slikanjem. Nakon toga slikanje kod "konja".

Šetnja Ilicom do uspinjače, vožnja uspinjačom do kule Lotrščak. Šetnja Strossmayerovim šetalištem do vidikovca Gradec sa slikanjem s panoramom Zagreba u pozadini.

Odlazak do Kamenitih vrata i nastavak šetnje do trga Sv. Marka. Obilazak trga Sv. Marka, zgrade Vlade i Sabora.

Nastavak obilaska do Ilirskog trga preko palače Balbi s natkrivenim bunarom, eventualno slobodno vrijeme i ukrcaj u autobus na Ilirskom trgu na ZETovom stajalištu.

 

Sve lokacije i detalje obilaska je moguće izmijeniti na licu mjesta.

 

Cijena obilaska je 450kn za grupe do 30 djece, a za dvije grupe i angažman dva vodiča slobodni smo Vam ponuditi povlaštenu cijenu od 400 kn po grupi.

 

Trajanje ture: 1,5 sat

Dužina ture: 1,8 km

Veličina grupe: 30 malih građana  + odgojiteljice

Cijena: 450kn - >

DETALJE TURE ZA ISPIS SKINITE OVDJE

 

ZELENO SRCE DONJEG GRADA - LENUZIEVA POTKOVA I BOTANIČKI VRT,

kao i Beč taklo i Zagreb ima svoju zelenu ulicu «Ring» ona ne obilazi gradski centar kao u svom velikom bečkom uzoru, ali za razliku od Beča nije nastala na na ruševinama starog, nego kao središte grada u nastajanju.

 

Sastanak na Zrinjevcu kod meteorološkog stupa. Šetnja Zrinjevcem uz priču o najznačajnijim zgradama u okruženju. Nastavak šetnje uz Hrvatsku akademiju znanosti i umjetnosti, zgradu Moderne galerije, Hotel Palass, zgradu Umjeničkog paviljona, preko glavnog kolodvora do Botaničkog vrta.

 

Razgled botaničkog vrta u uz stručnu pratnju biologa. Upoznavanje s  povijesti razvoja vrta, pa razgled vrta po pojedinim biljnim skupinama kao npr. alpinum, močvarna skupina, mediteranska obalna skupina, kraška skupina, submediteranska skupina, staklenik, biljke kukcožderke itd.

 

Nastavak razgleda Lenucijeve potkove preko Marulićevog trga uz zgradu Hrvatskog državnog arhiva i zgrade Prirodoslovno-matematičkog i Tehnološkog fakulteta do Hrvatskog narodnog kazališta gdje ćemo se rastati.


Trajanje ture: 3 sata
Dužina ture: 3 kilometra
Veličina grupe: 10 osoba maksimalno + djeca
Sezona: od 1. travnja do 1. studenog 9.00-18.00 sati
Cijena: 50kn djeca do 10 godina gratis

DETALJE TURE ZA ISPIS SKINITE OVDJE
 

 

NAJSTARIJE ZAGREBAČKE ZGRADE

U PRIPREMI.

 

ŽIDOVSKI ZAGREB

U PRIPREMI.

 

TRESKOM PO GRADU

U PRIPREMI.

 

POZIVAMO VODIČE IZ DRUGIH GRADOVA DA NAM JAVE ZA SVOJE AUTORSKE TURE KAKO BI IH MOGLI PUBLICIRATI NA NAŠIM STRANICAMA