gallery/ulaz_clanovi
gallery/ulaz_agencije
gallery/newsletter
gallery/logo
gallery/natpis

UTVA je udruga osnovana od strane iskusnih turističkih vodiča pratitelja i animatora za vodiče pratitelje i animatore.

 

Nakon višegodišnjeg rada grupa vodiča, pratitelja i animatora osnovala je udrugu kako bi riješili svoje probleme koje su imali kao pojedinci.

 

Cilj udruge  je zbližavanje, poticanje i uspostavljanja međusobne suradnje i zajedničkog djelovanja članova radi ostvarenja pravne osobe organiziranjem članova radi lakšeg plasiranja novih turističkih proizvoda i usluga. Stvaranjem baze podataka i baze korisnih informacija (npr. lokacija legalnih parkirališta za turističke autobuse, preporuka restorana i mjenjačnica, podataka o kvaliteti kojekakvih usluga itd.) koje bi bile dostupne svim članovima udruge.

Sigurniju i legalnu naplatu usluga želimo postići organiziranjem članova radi lakše naplate usluga te organiziranjem knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga.

 O NAMA

gallery/compas

Redoviti članovi udruge mogu biti svi turistički vodiči, pratitelji i animatori koji su potpisali pristupnicu i platili članarinu, pa time prihvatili pravila djelovanja udruge. Članstvu u drugim udrugama turističkih vodiča, pratitelja ili animatora nije zapreka za učlanjenje u udrugu.

Uz redovito članstvo moguće je i podupiruće članstvo, za njega članovi ne moraju biti turistički vodiči, pratitelji ni animatori, a ne plača se ni puni iznos članarine redovnih članova. Podupirući članovi nemaju pravo sudjelovanja na skupštinama ni radnim tijelima udruge, ali zato imaju pristup studijskim putovanjima i slušanju stručnih predavanja.

 

Budući da smo udruga koja još nema svoj prostor, a imamo članove diljem Hrvatske i živimo u 21om stoljeću odlučili smo se za pokretni ured baziran na digitalnoj komunikaciji i kompletnu komunikaciju udruge preko Interneta. Samim time ostavljamo čim manji mogući ekološki otisak na naš planet i domovinu u kojoj živimo

Kako bi ostvarili te ciljeve pozivamo sve udruge-institucije-tvrtke da nam se pridruže u ostvarenju gore navedenih ciljeva i promicanju kvalitetnog autohtonog hrvatskog.